Betonityöt kaikkiin kohteisiin – toimimme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Kun rakennus- tai remonttikohteessasi on lattiavalun aika, käänny Auranmaan Lattiatyö Oy:n ammattimiesten puoleen. Teemme lattiavaluun kuuluvat betonityöt sekä toteutamme myös sirotelattiat ja MasterTop-lattiat kokemuksen tuomalla varmuudella. Työkohteitamme ovat talot, tallit, hallit, rivi- ja kerrostalot – kaikki mahdolliset kiinteistöjen lattiavalutyöt hoituvat. Palvelemme asiakkaitamme laajalti Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Betonilattiat – helppohoitoinen lattiaratkaisu

Auranmaan Lattiatyö Oy:ltä saat laadukkaat ja helppohoitoiset betonilattiat, jotka ovat niin katseen kuin kulutuksenkin kestäviä. Betonilattia on kestävä ja luja lattiaratkaisu niin asuin- ja yrityskiinteistöihin kuin varastoihin ja halleihinkin. Toteutamme betonityöt valamalla, ja hoidamme koko lattiaprojektin ammattitaidolla aina pohjatöistä viimeistelyyn.

Sirotelattiat – lisää kovuutta ja kestävyyttä

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös sirotelattiat, jotka ovat erityisen kestäviä ja kovia lattioita ja soveltuvat näin esimerkiksi raskaan teollisuuden kohteisiin. Sirotteet ovat lattiapäällysteitä, joiden käyttötarkoituksena on betonipinnan suojaaminen sekä lattian kestävyyden parantaminen kulutuksessa. Sirotteet on valmistettu hiekasta, erikoissementeistä ja kovista runkoaineista suuren mekaanisen kestävyyden takaamiseksi. Käyttämämme MasterTop-tuotesarja sisältää monipuolisia kuivasirotteita sekä sementti-, epoksi- ja polyuretaanipohjaisia lattiajärjestelmiä. Ne sopivat koristeellisiin tai teollisiin käyttöihin eri aloilla.

Meiltä kaikki mahdolliset lattiavalutyöt

Lattiat tehdään kestämään, ja meiltä saatkin rahoillesi täyden vastineen. Voit luottaa Auranmaan Lattiatyö Oy:n ammattitaitoon – toteutamme tarvitsemasi betonityöt rehdillä asenteella ja reiluin hinnoin. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää kilpailukykyisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!